Zangles

ZANGLES IN EMMELOORD
Jij bent uniek! Net als jouw stem. Bij popschool Emmeloord leer je hoe je alles uit dat te gekke instrument haalt. Of je nu jong of oud bent, beginner of gevorderd, ons doel is om jou te laten groeien.

JOUW STEM, JOUW DOEL
Jouw doel staat centraal bij jouw zangles. We vinden het erg belangrijk dat je gaat leren wat jij graag wilt leren. Natuurlijk gaan we aan de slag met presentatie. Daarnaast werken we aan techniek, want je stem heeft zoveel mogelijkheden. Ook besteden we tijd aan theorie die je kunt toepassen in de praktijk van het zingen.

PODIUM
Naast de lessen die je volgt, sluiten we elk jaar af met een spetterend optreden om al je vrienden en familie te laten zien wat je tijdens je zangles bereikt hebt.
In de toekomst is het ook mogelijk om te gaan zingen in een van de bands van popschool Emmeloord. Een unieke manier om jouw muzikale ontwikkeling een boost te geven.

De zanglessen worden gegeven door Sarah van Mechelen en Jose Kistenkas. Sarah is afgestuurd aan het conservatorium Jazz/pop en heeft ruime ervaring met het geven van zanglessen in Emmeloord. Jose studeert aan de Popacademie en is thuis in de wat stevige muziekstijlen.
SLUIT MENU
Facebook
Google+
Instagram