Visie

Popschool Emmeloord staat voor inspirerend en gepassioneerd muziekonderwijs. We willen jou inspireren en stimuleren om meer uit jezelf en je instrument te halen. Het is fantastisch om muziek te maken. Alleen maar ook samen. Wij geloven dat je samen nog veel meer uit je talent kunt halen. Daarom vinden we het belangrijk om ook mogelijkheden te bieden om samen te kunnen spelen en zingen. Wij willen samen met jou in die te gekke muziek duiken om er achter te komen wat er nog meer in zit.

De docenten die bij Popschool Emmeloord lesgeven zijn allemaal jonge, frisse en enthousiaste muzikanten die passie hebben voor muziek, hun instrument en onderwijs. We vinden het belangrijk dat de docenten naast het lesgeven ook actief zijn in het werkveld als muzikant. De ervaring die ze daar op doen, kunnen ze weer aan jou meegeven! Alle docenten zijn afgestudeerd of studeren aan het conservatorium.

Naast goede lessen, staat goede sfeer boven aan ons lijstje. De koffie staat altijd klaar en we leren je graag beter kennen. Wij nemen jou mee in de mooie wereld van muziek!

SLUIT MENU
Facebook
Google+
Instagram