vrolijk en snel te leren

Het vrolijkste instrument voor de leukste liedjes! De ukelele is een toegankelijk en klein instrument. Tijdens de lessen leer je de grepen en je zult merken dat je al snel vele liedjes kan spelen! Popschool Emmeloord biedt de lessen aan voor jong en oud, beginner en gevorderd.

Meer dan alleen muziekles

Waar droom jij van? Vind je het fijn om thuis met muziek mee te spelen, of droom je groter? Optreden, spelen in een band, een liedje opnemen of zelfs je eigen muziek schrijven. Wij geloven in jou, en bieden daarom meer dan alleen muzieklessen.

Aan het eind van elk lesseizoen kan jij tijdens het afsluitende optreden je muzikale ei kwijt, en het is binnenkort ook mogelijk om mee te werken aan het jaarlijkse Popschool Spotify Album. Naast deze afsluitende activiteiten organiseren we door het jaar heen ook leuke kleinschalige optredens waar je aan mee kan doen. Niks moet, alles mag!

Let’s play together

JOUW DOCENT

‘Tijdens de lessen zijn de wensen van jou mijn uitgangspunt. We werken aan een goede muzikale basis en spelen muziek die jij leuk vindt om te spelen.’

jos

popschool emmeloord…

…is een gezellige en veilige community-like omgeving, waar je mag ontdekken, ontwikkelen en delen. 

… inspireert jou om naast je lessen meer uit je muziek te halen, door middel van verschillende activiteiten.

… geeft lessen die aansluiten bij jouw muzieksmaak en bij wat jij graag wilt leren.

… werkt samen met jonge docenten die ook echt actief zijn in de muziekwereld.