try-out cursus

instrumenten leren kennen

Weet jij nog niet welk instrument bij je kind past? Dan is de Try-out cursus iets voor jouw kind. Omdat veel jonge kinderen nog niet goed weten welk instrument ze leuk vinden, is het soms lastig om een instrument te kiezen.

In tien groepslessen van 60 minuten maak je kennis met onder andere drums, gitaar, basgitaar, piano en zang. Ook leer je hoe het is om samen muziek te maken.

de basis

Onder leiding van een enthousiaste docent leer je al snel een leuk deuntje of een tof ritme op elk instrument te spelen. Zo kom je er in tien weken achter welk instrument het beste bij jou past! De basis voor jouw muzikale carrière!

voor wie?

Deze cursus is special voor kinderen in de leeftijd van 6-9 jaar. Elke les duurt 60 minuten en in totaal bestaat de cursus uit 10 groepslessen. De tiende les is een leuk optreden waarbij de kinderen laten zien wat ze geleerd hebben.

De kosten van de cursus bedragen 180,- euro.

Let’s play together

JOUW DOCENT

‘Ik ben in veel muziekstijlen thuis. Ik hoop samen met jou je weg in muziek te vinden, te ontdekken welk instrument bij je past en natuurlijk vooral om samen te gaan spelen!’

JOse

popschool emmeloord…

…is een gezellige en veilige community-like omgeving, waar je mag ontdekken, ontwikkelen en delen. 

… inspireert jou om naast je lessen meer uit je muziek te halen, door middel van verschillende activiteiten.

… geeft lessen die aansluiten bij jouw muzieksmaak en bij wat jij graag wilt leren.

… werkt samen met jonge docenten die ook echt actief zijn in de muziekwereld.