THE NEXT LEVEL

IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT.

Je hebt al een tijdje muzieklessen gevolgd of je bent in de afgelopen tijd veel bezig geweest met muziek. Het kriebelt stiekem om er toch meer mee te doen dan alleen muziekles en het thuis spelen.
Maar, het is een uitdaging om de tijd te vinden om aan je droom te werken, of je weet simpelweg niet waar je moet beginnen. Je mist een coach die jou echt verder kan helpen en met je mee kan denken.

Met The Next Level schakel je ons in als jouw persoonlijke coach, om samen te werken aan jouw groei en de eerste stappen te zetten naar jouw doel.  En een leuke extra? Je krijgt er gelijk een netwerk bij, in onze speciale Next Level-community.

Is The Next Level iets voor mij?

The Next Level is perfect voor jou als jij bijvoorbeeld:

♪  wilt leren over performance 
♪  je eigen muziek wilt opnemen in de studio  
♪  graag meer wilt optreden
♪  graag professionele covers wilt opnemen
♪  jezelf op de kaart wilt zetten als beginnend artiest

Keep going, keep growing

kies op welk gebied jij wilt groeien

7

LIVE

Performancetraining, meerdere optredens, evaluaties en tips om je eigen optredens te regelen, met sessies gericht op optreden, live sessies, optredens en feedbacksessies.

7

STUDIO

Focus op het opnemen van je eigen muziek of covers door middel van coaching en studio-opnamen met sessies gericht op voorbereiding (pre-productie), recording, mixen en het verspreiden van je muziek.

7

BRANDING

Focus op het ontwikkelen van jouw persoonlijke ‘merk’ om jezelf op de kaart te zetten als beginnend artiest met sessies over identiteit, jouw online/offline uitstraling, online zichtbaarheid (website/socials) en een fotoshoot.

wat krijg je?
1

coaching

Je krijgt een persoonlijke coach toegewezen die jou tijdens de sessies begeleid. Je coach heeft de juiste skills en geeft jou de handvatten die je nodig hebt om te groeien.

2

strategie

Met jouw coach bepaal je waar je nu staat, wat jouw persoonlijke doel is en wat de stappen zijn waar je samen met jouw coach aan gaat werken.

3

praktijk

The Next Level is een programma waar je écht praktisch bezig bent. Niet dromen, maar doen! Door te doen leer je het snelst gegarandeerd met ervaring

+ bonus!

In de muziekwereld zijn connecties (een netwerk) ontzettend belangrijk. Daarom: iedereen die deelneemt aan The Next Level wordt member van het Next Level Netwerk. Wat dit inhoudt? Een netwerkgroep met contacten uit de muziekwereld zodat jij goed van start kan gaan mét connecties. Je kan er met je vragen terecht, zoeken naar andere muzikanten en samenwerkingen aangaan. Een win-win!

invest in yourself

vraag meer informatie aan!

13 + 5 =