veelzijdig blaasinstrument

Spelen met een DJ of in een band? Met saxofoon is het allebei mogelijk! Een super veelzijdig blaasinstrument met veel power en een toffe eigen sound. Beginner of gevorderd, bij Popschool Emmeloord leer je meer uit jouw instrument te halen!

tenorsaxofoon en altsaxofoon

Je kunt lessen volgen voor alt- en tenorsaxofoon. Tijdens de lessen werk je aan het spelen van de nummers die jij wilt leren spelen! Techniek, op gehoor spelen, improvisatie en samenspel zijn ook belangrijke onderdelen van de saxofoonles.

Meer dan alleen muziekles

Waar droom jij van? Vind je het fijn om thuis met muziek mee te spelen, of droom je groter? Optreden, spelen in een band, een liedje opnemen of zelfs je eigen muziek schrijven. Wij geloven in jou, en bieden daarom meer dan alleen muzieklessen.

Aan het eind van elk lesseizoen kan jij tijdens het afsluitende optreden je muzikale ei kwijt, en het is binnenkort ook mogelijk om mee te werken aan het jaarlijkse Popschool Spotify Album. Naast deze afsluitende activiteiten organiseren we door het jaar heen ook leuke kleinschalige optredens waar je aan mee kan doen. Niks moet, alles mag!

Let’s play together

JOUW DOCENT

‘Ik wil graag samen met jou toewerken naar dat ene nummer wat jij graag wilt leren spelen. Nummer 1 prioriteit in de les is PLEZIER.’

martijn

popschool emmeloord…

…is een gezellige en veilige community-like omgeving, waar je mag ontdekken, ontwikkelen en delen. 

… inspireert jou om naast je lessen meer uit je muziek te halen, door middel van verschillende activiteiten.

… geeft lessen die aansluiten bij jouw muzieksmaak en bij wat jij graag wilt leren.

… werkt samen met jonge docenten die ook echt actief zijn in de muziekwereld.