rake taal

Van Eminem tot Boef, van Typhoon tot Lil’ Kleine. Rap is rake taal met een rauw randje. Ben jij weggelegd voor snelle woorden en een dikke track? Dan is raples écht wat voor jou! Popschool Emmeloord biedt raples aan voor jong en oud, ervaren rappers en beginners.

Les op maat

Samen met je docent ga je aan de slag met je sterke kanten en je uitdagingen. Aan de hand van een persoonlijk ontwikkelingsplan ga je aan het werk om jouw skills naar een hoger niveau te tillen. Daarbij werk je aan het aanleren of uitbreiden van je flows, het ontwikkelen van je delivery (stemgebruik) en je schrijfvaardigheden (rijmschema’s, conceptueel schrijven en opbouw van je nummers).

Meer dan alleen muziekles

Waar droom jij van? Vind je het fijn om thuis met muziek mee te spelen, of droom je groter? Optreden, spelen in een band, een liedje opnemen of zelfs je eigen muziek schrijven. Wij geloven in jou, en bieden daarom meer dan alleen muzieklessen.

Aan het eind van elk lesseizoen kan jij tijdens het afsluitende optreden je muzikale ei kwijt, en het is binnenkort ook mogelijk om mee te werken aan het jaarlijkse Popschool Spotify Album. Naast deze afsluitende activiteiten organiseren we door het jaar heen ook leuke kleinschalige optredens waar je aan mee kan doen. Niks moet, alles mag!

Let’s play together

JOUW DOCENTEN

‘Naast het feit dat ik zelf heel graag rap, vind ik het uitdagend om jou te begeleiden om je skills verder te ontwikkelen.’

jan-jelte

popschool emmeloord…

…is een gezellige en veilige community-like omgeving, waar je mag ontdekken, ontwikkelen en delen. 

… inspireert jou om naast je lessen meer uit je muziek te halen, door middel van verschillende activiteiten.

… geeft lessen die aansluiten bij jouw muzieksmaak en bij wat jij graag wilt leren.

… werkt samen met jonge docenten die ook echt actief zijn in de muziekwereld.