Leren en improviseren

De toetsen van de piano bieden jou onbeperkt mogelijkheden om fantastische muziek te maken. Wil je beginnen of ben je al wat verder? Bij Popschool Emmeloord volg jij pianoles op jouw niveau. In de lessen werk je aan verschillende soorten muziekstijlen die bij jou passen, leer je meer over de techniek en theorie maar ook improvisatie komt voorbij. Want wat is er nu toffer dan een creatieve uitlaatklep waar jij jezelf in kunt verliezen! Ook kun je tijdens de lessen werken aan het begeleiden van een zanger/zangers of natuurlijk jezelf!

keys

Piano en toetsen bestaat uit nog veel meer dan alleen de piano. Je kunt in je lessen dus ook aan het werk met verschillende soorten sounds. Naast de piano heb je bijvoorbeeld scheurende hammonds, een vette Rhodes maar ook de synthesizers en pads die allemaal hun eigen inbreng in een liedje hebben.

Meer dan alleen muziekles

Waar droom jij van? Vind je het fijn om thuis met muziek mee te spelen, of droom je groter? Optreden, spelen in een band, een liedje opnemen of zelfs je eigen muziek schrijven. Wij geloven in jou, en bieden daarom meer dan alleen muzieklessen. 

Aan het eind van elk lesseizoen kan jij tijdens het afsluitende optreden je muzikale ei kwijt, en het is vanaf seizoen 2020-2021 mogelijk om mee te werken aan het jaarlijkse Popschool Spotify Album. Naast deze afsluitende activiteiten organiseren we door het jaar heen ook leuke kleinschalige optredens waar je aan mee kan doen. Niks moet, alles mag!

Let’s play together

JOUW DOCENT

‘Ik wil je enthousiast maken om ook met muziek bezig te zijn. Mijn passie voor muziek en mijn instrument breng ik graag op iedereen over, op een manier die bij jou past.’

hendrik

popschool emmeloord…

…is een gezellige en veilige community-like omgeving, waar je mag ontdekken, ontwikkelen en delen. 

… inspireert jou om naast je lessen meer uit je muziek te halen, door middel van verschillende activiteiten.

… geeft lessen die aansluiten bij jouw muzieksmaak en bij wat jij graag wilt leren.

… werkt samen met jonge docenten die ook echt actief zijn in de muziekwereld.