Pianoles

PIANOLES IN EMMELOORD
De toetsen van de piano bieden jou onbeperkt mogelijkheden om fantastische muziek te maken. Popschool Emmeloord biedt pianoles aan voor jong, oud, beginner en gevorderd. in de lessen werk je aan verschillende soorten muziekstijlen, techniek en theorie maar ook improvisatie. Want wat is er nou toffer dan een creatieve uitlaatklep waar jij jezelf in kunt verliezen! Ook kun je tijdens de lessen werken aan het begeleiden van een zanger/zangers of natuurlijk jezelf!

KEYS
Piano en toetsen bestaat uit nog veel meer dan alleen de piano. Je kunt in je lessen dus ook aan het werk met verschillende soorten sounds. Naast de piano heb je bijvoorbeeld scheurende hammonds, een vette Rhodes maar ook de synthesizers en pads die allemaal hun eigen inbreng in een liedje hebben.

PODIUM
Elk seizoen sluit je af met een tof optreden om je familie en vrienden te laten zien wat je geleerd en gedaan hebt.

In de toekomst is het mogelijk om in een van de bands van Popschool Emmeloord te spelen. Een unieke kans, want wat is er nou beter dan samen muziek maken!

De pianolessen worden gegeven door Hendrik Behnen. Hendrik is een enthousiaste en gepassioneerde muzikant en hij studeert Jazz/pop aan het conservatorium. Hij is actief als toetsenist in verschillende bands en projecten. Hij leert je graag alle fijne kneepjes van het vak!
SLUIT MENU
Facebook
Google+
Instagram