Music production/ DJ les

MUSIC PRODUCTION/ DJ LES IN EMMELOORD(Noordoostpolder en Urk)
Ben jij de nieuw Martin Garrix, Avicii of Armin van buuren en wil jij alle kneepjes van het vak leren om ook je eigen tracks te produceren? Dan zijn de lessen music production en DJ wat voor jou! Popschool Emmeloord biedt music production/ DJ lessen aan waarin jij kunt leren hoe jouw favoriete DJ/ producer hun muziek zo tof maakt!

BEATS EN MELODIE
Tijdens de lessen leer je hoe je je eigen tracks produceert. Je gaat samen met je docent aan de slag in een DAW(Digital Audio Workstation) en je leert onder andere hoe je een beat maakt, hoe je audio opneemt en bewerkt en mixt! De wereld van de muziek ligt aan je voeten met de mogelijkheden die jij hebt met jou computer. In de lessen heb je de mogelijkheid om te werken in verschillende stijlen zoals EDM, techno, house, electro pop, hip-hop en trap.

YOUR STAGE
Natuurlijk werk je ook aan je skills al live DJ. Elk seizoen sluiten we af met een tof optreden om je familie en vrienden te laten zien wat je gemaakt en geleerd hebt. Dat wordt natuurlijk een dik feest!

De music production/DJ lessen worden gegeven door Tim Vos. Tim studeert aan het conservatorium en heeft ruime ervaring als DJ en producer en ghost producer.
SLUIT MENU
Facebook
Google+
Instagram