music production/dj

produceren & DJ

Ben jij de nieuwe Martin Garrix, Avicii of Armin van Buuren en wil jij alle kneepjes van het vak leren zodat jij je eigen tracks kan produceren? Dan zijn de lessen Music Production en DJ wat voor jou! Popschool Emmeloord biedt Music Production/DJ lessen aan waarin jij kunt leren hoe jouw favoriete DJ/producer z’n muziek zo tof maakt!

beats en melodie

Tijdens de lessen leer je hoe je je eigen tracks produceert. Je gaat samen met je docent aan de slag in een DAW (Digital Audio Workstation) en je leert onder andere hoe je een beat maakt, maar ook hoe je audio opneemt, bewerkt en mixt. De wereld van de muziek ligt aan je voeten met de mogelijkheden die jij hebt met jouw computer. In de lessen heb je de mogelijkheid om te werken in verschillende stijlen, zoals EDM, techno, house, electro pop, hip-hop en trap.

Meer dan alleen muziekles

Waar droom jij van? Vind je het fijn om thuis met muziek mee te spelen, of droom je groter? Optreden, spelen in een band, een liedje opnemen of zelfs je eigen muziek schrijven. Wij geloven in jou, en bieden daarom meer dan alleen muzieklessen. 

Aan het eind van elk lesseizoen kan jij tijdens het afsluitende optreden je muzikale ei kwijt, en het is binnenkort ook mogelijk om mee te werken aan het jaarlijkse Popschool Spotify Album. Naast deze afsluitende activiteiten organiseren we door het jaar heen ook leuke kleinschalige optredens waar je aan mee kan doen. Niks moet, alles mag!

Let’s turn it up

JOUW DOCENT

‘Ik ben thuis in veel verschillende muziekstijlen en het lijkt mij gaaf om van jou ook een echte producer/DJ te maken.’

tim

popschool emmeloord…

…is een gezellige en veilige community-like omgeving, waar je mag ontdekken, ontwikkelen en delen. 

… inspireert jou om naast je lessen meer uit je muziek te halen, door middel van verschillende activiteiten.

… geeft lessen die aansluiten bij jouw muzieksmaak en bij wat jij graag wilt leren.

… werkt samen met jonge docenten die ook echt actief zijn in de muziekwereld.