De gevoelige snaar raken

Dat is waar het om gaat bij dit instrument. Bij Popschool Emmeloord bieden we gitaarlessen aan die afgestemd zijn op jouw niveau. Of je nu jong of oud bent, houdt van pop, jazz of country: alles is mogelijk. Jij leert om zoveel mogelijk uit je instrument te halen en je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen, zodat je skills worden verbeterd. En ook niet onbelangrijk: dat je nog meer plezier ervaart in het spelen.

Akoestisch en elektrisch

Wil je de mooie songs van Ed Sheeran op een akoestische gitaar spelen, of ben je meer van de Top 40, oude rock of de elektrische sounds van Kensington? De keuze is aan jou. In de gitaarles werken we natuurlijk ook aan een stukje techniek en theorie, zodat je ook je eigen gitaarsolo’s kunt gaan spelen. Ook kun je tijdens de lessen leren om zang te begeleiden.

Meer dan alleen muziekles

Waar droom jij van? Vind je het fijn om thuis met muziek mee te spelen, of droom je groter? Optreden, spelen in een band, een liedje opnemen of zelfs je eigen muziek schrijven. Wij geloven in jou, en bieden daarom meer dan alleen muzieklessen. 

Aan het eind van elk lesseizoen kan jij tijdens het afsluitende optreden je muzikale ei kwijt, en het is vanaf seizoen 2020-2021 mogelijk om mee te werken aan het jaarlijkse Popschool Spotify Album. Naast deze afsluitende activiteiten organiseren we door het jaar heen ook leuke kleinschalige optredens waar je aan mee kan doen. Niks moet, alles mag!

Let’s play together

JOUW DOCENTEN

‘Muziek en het doorgeven daarvan is mijn passie! Ik wil je uitdagen en helpen om je muzikale talent optimaal te benutten, of je nu beginner of gevorderd bent.’

JOHAN

‘Ik ben erg benieuwd naar wat jij te gek vindt om te kunnen spelen. Dan kunnen we samen kijken hoe we dit doel gaan bereiken.’

dion

popschool emmeloord…

…is een gezellige en veilige community-like omgeving, waar je mag ontdekken, ontwikkelen en delen. 

… inspireert jou om naast je lessen meer uit je muziek te halen, door middel van verschillende activiteiten.

… geeft lessen die aansluiten bij jouw muzieksmaak en bij wat jij graag wilt leren.

… werkt samen met jonge docenten die ook echt actief zijn in de muziekwereld.