Gitaarles

GITAARLES IN EMMELOORD(Noordoostpolder en Urk)
De gevoelige snaar raken. Dat is waar het om gaat bij dit instrument. Of je nu jong of oud bent. Het spelen van pop, country, blues of jazz: het zijn allemaal mogelijkheden in de gitaarles. Ons doel is om jou alles uit je instrument te leren halen.

AKOESTISCH EN ELEKTRISCH
Wil je de mooie songs van Ed Sheeran op een akoestische gitaar spelen of verdiep je je met de elektrische gitaar meer in liedjes van Kensington, Top 40 of oude rock. De keuze is aan jou. In de gitaarles werken we natuurlijk ook aan techniek en een stukje theorie zodat je ook je eigen gitaarsolo's kunt gaan spelen. Ook kun je tijdens de lessen leren hoe je een zanger/zangeres begeleid of natuurlijk jezelf!

PODIUM
Naast de lessen die je volgt, sluiten we elk jaar af met een spetterend optreden om al je vrienden en familie te laten zien wat je bereikt hebt.
In de toekomst is het ook mogelijk om te gaan spelen in een van de bands van Popschool Emmeloord. Een unieke manier om jouw muzikale ontwikkeling een boost te geven!

De gitaarlessen worden gegeven door Johan van Lummel. Johan is afgestudeerd aan het conservatorium en heeft ruime ervaring met het geven van gitaarlessen in Emmeloord.
SLUIT MENU
Facebook
Google+
Instagram