Gitaarles Emmeloord Johan

DRUMLES IN EMMELOORD

Op drums kun je je helemaal uitleven. Als je ergens je energie in kwijt kunt, dan is dat wel drummen! Ik bied drumles aan op alle niveaus en voor alle leeftijden. In de lessen ga je gelijk praktisch aan de slag met spelen. Je leert hoe je de drums onmisbaar maakt in elk liedje. Dingen als techniek, theorie, timing en nog veel meer komen aan de orde in de lessen. Ook kun je aan de slag met verschillende muziekstijlen zoals pop, rock, blues, jazz, country en hiphop. It’s up to you!

Let’s get started

BOEK EEN gratis proefles

INFORMATIE DRUMLES

DE DOCENT: MATHIJS

Mijn naam is Mathijs Louwsma (25), drumdocent in Emmeloord. Toen ik zelf begon met drummen vond ik niets leuker dan naar drumles te gaan en steeds nieuwe ritmes, fills en liedjes te leren. Dit gevoel wil ik jou ook graag geven, door samen muziek te maken! Door mijn studie aan het conservatorium, waar ik mijn passie voor lesgeven heb gevonden, help ik jou graag op weg om je te ontwikkelen in de muziek!


TARIEVEN

Keuze uit wekelijks of om de week les.

ONDER 21 JAAR (PER LES)
30 minuten | 20,00
45 minuten | 30,00
60 minuten | 40,00

21 EN OUDER (PER LES)
30 minuten | 24,00
45 minuten | 36,00
60 minuten | 48,00

*Je schrijft je in voor minimaal zes kalendermaanden. Na vijf kalendermaanden zijn de lessen maandelijks opzegbaar. Voor uitgebreide uitleg over de lessen, facturen en de betalingen, lees de algemene voorwaarden of app/mail/bel.

*Leerlingen ouder dan 21 jaar betalen 21% BTW bovenop de lesprijzen. Dat is wettelijk verplicht.

VOORWAARDEN

De algemene voorwaarden van de drumlessen zijn te vinden op deze pagina.

CONTACTGEGEVENS

E-mail:mathijslouwsmamusic@gmail.com
Telefoon/Whatsapp: 06 15 59 23 03