Use your energy

Op drums kun je je helemaal uitleven. Als je ergens je energie in kwijt kunt, dan is dat wel drummen! Popschool Emmeloord biedt drumles aan op alle niveaus en voor alle leeftijden.

hit it!

In de lessen ga je gelijk praktisch aan de slag met spelen. Je leert hoe je de drums onmisbaar maakt in elk liedje. Dingen als techniek, theorie, timing en nog veel meer komen aan de orde in de lessen. Ook kun je aan de slag met verschillende muziekstijlen zoals pop, rock, blues, jazz, country en hiphop. It’s up to you!

Meer dan alleen muziekles

Waar droom jij van? Vind je het fijn om thuis met muziek mee te spelen, of droom je groter? Optreden, spelen in een band, een liedje opnemen of zelfs je eigen muziek schrijven. Wij geloven in jou, en bieden daarom meer dan alleen muzieklessen. 

Aan het eind van elk lesseizoen kan jij tijdens het afsluitende optreden je muzikale ei kwijt, en het is binnenkort ook mogelijk om mee te werken aan het jaarlijkse Popschool Spotify Album. Naast deze afsluitende activiteiten organiseren we door het jaar heen ook leuke kleinschalige optredens waar je aan mee kan doen. Niks moet, alles mag!

Let’s play together

JOUW DOCENT

‘Toen ik zelf begon met drummen vond ik niets leuker dan naar drumles te gaan en steeds nieuwe dingen te leren. Dit gevoel wil ik jou ook graag geven, door samen muziek te maken!’

Mathijs

popschool emmeloord…

…is een gezellige en veilige community-like omgeving, waar je mag ontdekken, ontwikkelen en delen. 

… inspireert jou om naast je lessen meer uit je muziek te halen, door middel van verschillende activiteiten.

… geeft lessen die aansluiten bij jouw muzieksmaak en bij wat jij graag wilt leren.

… werkt samen met jonge docenten die ook echt actief zijn in de muziekwereld.