Meer leren dan noten lezen?
Dan ben je hier precies op de juiste plek!

Wij zijn er om jou te helpen meer uit je muziek te halen.
Muziekles is niet langer gewoon leren,
maar leren om te creëren.

Muziekles, dat klinkt soms best een beetje ouderwets, toch? Bij Popschool Emmeloord zijn we niet zomaar een muziekschool. Een gezellige, community-like omgeving waar jij kan leren, creëren en inspireren. Dat is wat wij voor jou voor ogen hebben! Waar muziekles meer betekent dan het leren kennen van je instrument, en waar jij juist gestimuleerd wordt om je lessen in praktijk te brengen. Want geloof ons: er is echt niets leuker dan het (live) spelen en maken van muziek en daar helpen we je graag bij.

Aan het eind van het lesseizoen kan jij je ei kwijt tijdens het afsluitende optreden en werken we toe naar het opnemen van een Popschool Spotify Album. Naast deze afsluitende activiteiten organiseren we door het jaar heen ook leuke kleinschalige optredens waar je aan mee kan doen. Niks moet, alles mag. Als jij er maar plezier in hebt. Wil je net even een stapje verder en meer uit je privélessen halen, dan is bandcoaching een toffe aanvulling om met andere Popschool-leerlingen samen te leren spelen.

voor als je groter droomt

THE NEXT LEVEL

Hoe kunnen wij je helpen?

EEN GRATIS PROEFLES VOLGEN

Ben je benieuwd of een instrument bij je past en wil je de sfeer van Popschool Emmeloord proeven? Schrijf je dan in een voor een gratis proefles. Deze les is helemaal vrijblijvend en is bedoeld om kennis te maken met de les en te kijken of het echt iets voor je is.

INSCHRIJVEN VOOR MUZIEKLES

Heb je een proefles gevolgd en ben je enthousiast? Dan kan je je via de website inschrijven voor muziekles. Na je inschrijving plan je met je docent de lessen in. Je schrijft je voor ten minste een half jaar in, daarna zijn de lessen per maand opzegbaar. Meer informatie over inschrijven en betalingen vind je hier.

ALS JE MEER WILT DAN MUZIEKLES

Wil je graag meer doen met muziek? Je droomt er bijvoorbeeld van om op te treden, live te spelen, je eigen muziek of een cover op te nemen in de studio of je wil je graag op de kaart zetten als startend artiest. Voor jou hebben we The Next Level ontwikkeld, een speciaal traject waarbij je samen met jouw persoonlijke coach tijdens sessies werkt aan jouw doelen en project. Lees hier meer!

TARIEVEN

Benieuwd naar de tarieven van Popschool Emmeloord? Op deze pagina vind je een overzicht van alle tarieven.

Wij vinden het belangrijk dat muzieklessen voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom zijn wij aangesloten bij MeedoenGaat het financieel wat minder? Check dan bij de gemeente of je in aanmerking komt voor het Meedoenpakket.

IK HEB EEN ANDERE VRAAG

Heb je een specifieke vraag over de muzieklessen, het inschrijven, de betalingen of iets anders? Check eerst even onze FAQ-pagina of het antwoord ertussen staat of neem contact met ons op.

popschool emmeloord…

…is een gezellige en veilige community-like omgeving, waar je mag ontdekken, ontwikkelen en delen. 

… inspireert jou om naast je lessen meer uit je muziek te halen, door middel van verschillende activiteiten.

… geeft lessen die aansluiten bij jouw muzieksmaak en bij wat jij graag wilt leren.

… werkt samen met jonge docenten die ook echt actief zijn in de muziekwereld.