It’s all about the bass

De basgitaar is onmisbaar in elke band. Jij bent namelijk de basis. Popschool Emmeloord biedt basgitaarles aan voor jong en oud, beginner en gevorderd. Je hebt de mogelijkheid om je te ontwikkelen in verschillende stijlen zoals pop, rock, blues, country en jazz.

De basis

In de lessen werk je aan jouw doel! Wij helpen je om alles uit de basgitaar te halen. Daarnaast werk je aan je techniek, vette riffs en leer je hoe je als bassist met akkoordenschema’s werkt.

Meer dan alleen muziekles

Waar droom jij van? Vind je het fijn om thuis met muziek mee te spelen, of droom je groter? Optreden, spelen in een band, een liedje opnemen of zelfs je eigen muziek schrijven. Wij geloven in jou, en bieden daarom meer dan alleen muzieklessen. 

Aan het eind van elk lesseizoen kan jij tijdens het afsluitende optreden je muzikale ei kwijt, en het is binnenkort ook mogelijk om mee te werken aan het jaarlijkse Popschool Spotify Album. Naast deze afsluitende activiteiten organiseren we door het jaar heen ook leuke kleinschalige optredens waar je aan mee kan doen. Niks moet, alles mag!

Let’s play together

JOUW DOCENT

‘Ik vind het gaaf om mijn enthousiasme voor basgitaar door te kunnen geven, samen gaan we op zoek naar wat bij jou past.’

CHIEL

popschool emmeloord…

…is een gezellige en veilige community-like omgeving, waar je mag ontdekken, ontwikkelen en delen. 

… inspireert jou om naast je lessen meer uit je muziek te halen, door middel van verschillende activiteiten.

… geeft lessen die aansluiten bij jouw muzieksmaak en bij wat jij graag wilt leren.

… werkt samen met jonge docenten die ook echt actief zijn in de muziekwereld.