Bandcoaching

BANDCOACHING IN EMMELOORD(NOORDOOSTPOLDER EN URK)
Wat is er nou toffer dan samen werken aan je muzikale skills? Bandcoaching is de ultieme manier om als muzikant of band te groeien en beter te gaan spelen. Je kunt alles wat je in je lessen hebt geleerd toepassen tijdens bandcoaching en de dingen waar je tegen aan loopt, neem je weer mee naar je les. Het is een boost voor jou als muzikant!

VOOR INDIVIDUEN EN BANDS
Je kunt je inschrijven voor bandcoaching als individu. Je wordt dan ingedeeld in een band met andere leerlingen. De bands worden ingedeeld op leeftijd en niveau. Je gaat dan aan slag met verschillende muziekstijlen en te gekke songs. Je kunt je ook als band inschrijven voor bandcoaching. We steken daarbij in op groei als band in onder andere sound, samenspel en performance.

PODIUM
Ook de praktijk ontbreekt niet! Naast de lessen die je volgt, sluiten we elk jaar af met een tof optreden om al je vrienden en familie te laten zien wat je bereikt hebt.

De bandcoaching lessen worden gegeven door Chiel van Rijn en Johan van Lummel. Chiel en Johan zijn allebei afgestudeerd aan het conservatorium en hebben ruime ervaring met het spelen in verschillende bands.
SLUIT MENU
Facebook
Google+
Instagram