bandcoaching

samen spelen

Wat is er nu toffer dan samenwerken aan je muzikale skills? Bandcoaching is de ultieme manier om als muzikant of band te groeien en beter te gaan spelen. Je kunt alles wat je in je lessen hebt geleerd toepassen tijdens bandcoaching en de dingen waar je tegen aanloopt, neem je weer mee naar je les. Het is een boost voor jou als muzikant!

voor individuen en bands

Je kunt je inschrijven voor bandcoaching als individu. Je wordt dan ingedeeld in een band met andere leerlingen. De bands worden ingedeeld op leeftijd en niveau. Je gaat dan aan slag met verschillende muziekstijlen en te gekke songs. Het is ook mogelijk om je als band in te schrijven voor bandcoaching. We steken daarbij in op de groei als band in onder andere sound, samenspel en performance.

Meer dan alleen muziekles

Waar droom jij van? Vind je het fijn om thuis met muziek mee te spelen, of droom je groter? Optreden, spelen in een band, een liedje opnemen of zelfs je eigen muziek schrijven. Wij geloven in jou, en bieden daarom meer dan alleen muzieklessen.

Aan het eind van elk lesseizoen kan jij tijdens het afsluitende optreden je muzikale ei kwijt, en het is binnenkort ook mogelijk om mee te werken aan het jaarlijkse Popschool Spotify Album. Naast deze afsluitende activiteiten organiseren we door het jaar heen ook leuke kleinschalige optredens waar je aan mee kan doen. Niks moet, alles mag!

Let’s play together

JOUW coaches

‘Muziek en het doorgeven daarvan is mijn passie! Ik wil je uitdagen en helpen om je muzikale talent optimaal te benutten, of je nu beginner of gevorderd bent.’

JOHAN

‘Ik vind het gaaf om mijn enthousiasme voor muziek door te geven. Samen gaan we op zoek naar wat bij jullie past.’

chiel

popschool emmeloord…

…is een gezellige en veilige community-like omgeving, waar je mag ontdekken, ontwikkelen en delen. 

… inspireert jou om naast je lessen meer uit je muziek te halen, door middel van verschillende activiteiten.

… geeft lessen die aansluiten bij jouw muzieksmaak en bij wat jij graag wilt leren.

… werkt samen met jonge docenten die ook echt actief zijn in de muziekwereld.